Volvo niet zomaar een auto

Wij houden ons bezig met de verkoop van gebruikte Volvo’s. De oprichting van ons bedrijf is voortgekomen uit passie en interesse voor dit merk. Wij zijn van mening dat een Volvo niet zo maar een auto is maar een veilige, probleemloze en duurzame auto met uitstraling.

Wij kopen onze auto’s in in het Volvo dealer kanaal. Deze auto’s zijn dan ook dealer onderhouden, voorzien van NAP- pas en in zeer nette staat. Omdat wij deze voornamelijk online aanbieden weten wij onze kosten laag te houden en bieden wij u de auto’s aan tegen een zeer scherpe prijs.

U bent altijd welkom voor een uitgebreide proefrit en bezichtiging. Uiteraard is het toegestaan een deskundige aankoopkeuring te laten uitvoeren. Wij verkopen de auto’s in de aangeboden staat, u kunt tegen meerprijs kiezen voor extra werkzaamheden, zoals APK- keuren, nieuwe banden, trekhaak etc.

Bij aanschaf van uw nieuwe auto ruilen wij graag uw huidige auto in.

Naast ons aanbod Volvo’s treft u op onze website een ruim aanbod van ingeruilde auto’s van allerhande merken aan. Ook hier geldt altijd een nette en correcte auto, inruil mogelijk en zeer scherp geprijsd